Sunday, 10 May 2009

Lelaki Malaysia Tidak Begitu?

5 pm.... Still reading Malaysian Studies notes for the next paper.

Being bored and sleepy.

Reading others status at gtalk to stop the boringness and interested to one of my colleague's status

amri: fact: satu survey telah dijalankan di London untuk mengetahui sama ada lelaki suka dating dengan perempuan cantik tapi bodoh atau dengan perempuan hodoh tapi pandai.70% daripada lelaki London lebih rela dating dengan perempuan bodoh tapi cantik dari perempuan yang pandai tapi hodoh...jadi tak payahlah pulun dapat 3 pointer..lelaki tak pandang pon 3pointer gurl..zassss

then I started the conversation

me: lol
am

dah kalau hodoh, bodoh pula tu
siapa yang nak date? lalala~

amri: tu worst case senario
haha


me: itu 0% agaknye

amri: pointnya sekarang perempuan cantik lagi on demand dari perempuan pandai

me: lol
dah tu ramailah tak masuk kategori

tak layak bertanding gitu

hahaha


amri: kau terase ke...??
zassssss


me: lol
agaklah

hahaha


amri: itu lelaki london
malaysia tak macam tu kot

:)


me: oh
ye tak ye

lelaki jepun mungkin lain juga

lol

amri: hahaha
tak habis2 ngan jepun kau


me: hehehe

What say you??

VS

*gambar hiasan

2 comments:

  1. setiap org lain pndgn.musti ada gak org yg rs cik betty cantik,huhu walaupun tv cuba nk potray yg dia org t'huduh,,

    btl!huduh dan xpndai--sadis,,mcm sy~(T.T)*

    ReplyDelete
  2. betul3~

    ada juga orang rasa leah dizon tak berapa cantik...
    ekekeke...

    samalah kita...

    ReplyDelete