Wednesday, 9 September 2009

The Big Bowl Challenge - Part 2

Ya, sekali lagi pada tanggal 8 September 2009, perempuan ini cuba menyahut cabaran 'Mee Mangkuk Besar'. Tapi kali ini hanyalah simulation dengan menggunakan mini size soba yang rasanya sama dengan 'Mee Mangkuk Besar'.

Makanan latihan yang terlibat ;

Mine - Raw Salmon

Dayah's n Saa's - Baby Octopus. Alalala~

Mine- Makanan latihan utama, Tori Teriyaki Soba

Dayah's - Somen

Saa's - Fried Shrimp Don

Latihan Struggle
Mine- Hasil Latihan- ini termasuk gelak2 dan control2... lol

Dayah n Saa - Hasil latihan - muscle biseps terbina... ekekeke


Latihan tak berakhir di sushi king sahaja. Kami teruskan di Marry Brown tapi beli kek kat sebelahnya sempena birthday Saayang jatuh pada hari in 090909


Happy Birthday Saa & Thanks Dayah Belanja~

Sekian laporan daripada kami. Mungkin bertemu di The Big Bowl Challenge Finale... ecececece

15 comments:

  1. sangat horroristik aku tgk bowl2 yg bersusun mengalahkan mangkuk bertingkat tuh!

    ReplyDelete
  2. hahaha...

    itu pon sebab kira sikit oyenk...

    kalau time bonanza rm2, tinggi camtu makan sorang... hahaha

    ReplyDelete
  3. (lihat gambar ke-2)

    ''kelihatan sosok tuboh seorang wanita tua bertelakung hitam gelap sedang menggunakan tongkatnya utk mengapit mayat anak Kurita.''

    eee..takot... >,<'

    ReplyDelete
  4. uwah~ anas

    kretipnya pemikiran ko...

    sangat di alam fantasi...

    aku boleh nampak baby octopus yang comel yang tak sabar-sabar diratah oleh dayah je...

    hahaha

    harapnya octopus tak akan pupus sebab diorang makan banyak anaknya...lol

    ReplyDelete
  5. ''kelihatan sosok tuboh seorang wanita tua bertelakung hitam gelap sedang menggunakan tongkatnya utk mengapit mayat anak Kurita.''

    yah! yah! yah!

    ReplyDelete
  6. "yah! yah! yah!"

    adakah bunyi2 baby octopus yang bermaksud

    "dayah, takyahlah~"

    tapi sebab pelat bunyi camtu je...huhuh

    ReplyDelete
  7. hahaha..

    da..da..da...dah..da..

    ReplyDelete
  8. *blinking my eyes*
    *xsangka nih*
    *apa-apa pun,semoga berjayaaaa*

    (^.<)/

    ReplyDelete
  9. it is not the biseps yang terbina banyak...
    otot perut yang terseksa...hahaha

    ReplyDelete
  10. zaty,

    baru latihan ni...hehehe

    maaruf,

    alaa guna tangan jugak kot. macam nak amik sushi kat belt tu cepat2 takut dah terlepas nanti orang lain da amik (padahal macam takleh order)

    yang perut tu bukan otot..itu lemak...hehehe

    ReplyDelete
  11. giler ahh...hanis pun lepas big bowl challenge ni.

    aku kompem lepas kan?

    ReplyDelete
  12. wahhh..semua pun nampak sedap.oishii~~~mau jugak!!><

    ReplyDelete
  13. Faiz, ni bukan big bowl challenge la...
    baru simulation dengan mini bowl...huhuh
    terai la faiz... aku belum konfiden

    Tsurara, terai jangan terai

    ReplyDelete
  14. ape kelas big bowl challenge??'big talam challenge' kat masjid ar br betol!!haha..ada berant hanis??

    ReplyDelete
  15. apa laks bob,

    big talam challenge tu kan dah biasa hari isnin khamis...

    iftar bulan ramadhan ni dalam pinggan biasa...

    hehehe...

    so kita cari la ganti big talam jadi big bowl...hehehe

    ReplyDelete