Sunday, 13 September 2009

Mari Berjoget, Cik Adek dan Cik Abang~

Hati gembira rasa riang~
Mari berjoget~




Beshlah benda ni... Bukan saja boleh menari tapi boleh juga menyanyi bersama-sama lagu kegemaran dengan artis pujaan. Barulah tahu macam mana perasaan diorang masa buat konsert macam mana (menyanyi sambil menari). Ececece... Ok, atleast faham perasaan backup dancer diorang... Huhuh...

Macam-macam lagu ada. Bolehlah korang berangan Beyonce, Rihanna, Lady Gaga, Lee Hyori, SNSD, Morning Musume, Mulan Jameela, Stacy ke...

Lagu Tomok 1Malaysia pun ada. Lagu raya pun boleh... Yiiihaaaa~

Maklumat lanjut rujuk di SINI

Marrri, mari, mari, mari, mariiiiiii.............

6 comments:

  1. borjoget dngr lagu 1Malaysia??? pelik nie...

    ReplyDelete
  2. lol...

    kata lagu apa-apa pun boleh...

    free style~

    ReplyDelete
  3. Lagu Sexy Boy pun ade gaks ke?

    seriously...

    ReplyDelete
  4. faiz, mesti lah ada...

    yang sexy boy tu siap ngan PV karoke lagi..

    hehehe...terai r

    ReplyDelete
  5. aku pun nak main jugak. nak pinjam nak pinjam

    ReplyDelete
  6. mana boleh pinjam2...

    belilah bang...

    ini bukan along nak pinjam2...

    ekekeke

    ReplyDelete