Saturday, 12 September 2009

No Matter How Much You Hurt Me, I Will Always Smile


Selepas lebih setahun tak demam, akhirnya aku diserang demam selsema. Semuanya gara-gara experiment final year project kat civil lab yang sangatlah berhabuk.

Jadi inilah masa yang sesuai untuk mask comelku beraksi. Hehehe...

Kalau tengah sentap pun memang akan senyum je. Hanis sangat positif dan tenang bila tengah selsema. (^_^)V

Boleh letak dalam resume ni sebagai good points.(sebab tengah dengar interview workshop sekarang)


~edited~

besarkan mata macam gelak besar


tutup sikit mulut sebab gelak besar



sebab taknak capap, biasa pakai terbalik...lol


~kadang-kadang terasa lebih cute pakai mask sebab pernah ada orang minta no phone masa pakai mask kat kl sentral. Padahal kalau tak pakai mask tak pernah pun ada orang nak berkenalan (-_-)" huhuh~

4 comments:

  1. ha ha bila la aku nak kena selesema neh supaya mask aku boleh debut ha ha ha

    semoga cepat sembuh hanis!!!

    ReplyDelete
  2. tu laa.. aku suh lepak ngan aku kat lab civil jual mahal...

    hehehe...

    ala...boleh je nak debut...buat2 je demam selsema...lol

    ReplyDelete
  3. aku nyer x kuar lg dr plastik..

    ReplyDelete
  4. kira ko punya suci lagi la...

    mask aku dah tercemar dengan hingus air liur bagai...

    huhuh...comot

    ReplyDelete