Wednesday, 23 September 2009

Tak Makan Saman



Carut polis trafik.

Sampai hati dia jadikan total duit raya aku -RM295..

(T_T)

5 comments:

  1. err...bersabarlah hanis yahya.

    kena saman sbb apa?

    x pakai seat belt?

    overtake double line?

    lggar traffic lights?

    ReplyDelete
  2. ni nk tunjuk surat saman ke nk tunjuk gaya baru selcam ni???

    zzz....

    selamat hari raya~

    ReplyDelete
  3. bajet polis kurangkan saman ar buat muke camtu?
    tp... aku mungkin kot~

    ReplyDelete
  4. ni cm kenal je tyme bile...

    kne kt temerloh ker??

    ReplyDelete
  5. Faiz, aku kena saman sebab potong double line... degilkan aku...huhuh

    Dayah, alaa... 2 in 1 la. takpekan... apa-apa pun terima kasih kat en awalludin bagi duit raya rm20... ureshi~ yeay~

    Meen, aku dah ayat-ayat dah abang polis misai tu tak bagi diskaun je.. dia bagi diskaun boleh bayar lambat sikit je...huhuh

    Nat, a'aa.. ni baru balik dari rumah ko lah nih..eh tak, baru balik dari island red cafe...huhuh

    ReplyDelete