Sunday, 18 October 2009

Lintas Langsung dari Dinner Raya MechiJan05 2009


Just another photo session :-P

11 comments:

  1. oit, sangat lintas langsunggg okeyhhh ;D
    tp tak puas hati nih
    kenapa tak tunjuk gambo suasana
    ish ish
    pastu takde elaboration
    hahahaha
    demanding tak pembaca mcm aku nih? ;P

    ReplyDelete
  2. wah meriahnye background.. ade lemang ketupat..
    (padahal x nmpak pape)

    ReplyDelete
  3. oyenk, ade kot suasana raya... nampak air oren kat belakang tu.. hahaha.. insya allah akan update full report.. ;P

    sabri, aku berjaya jadi orang pertama update pasal dinner raya.. walo pon 1 gambar je.. hahaha

    sachou, ralat betul tak dapat makan lemang..rasa meja kita dekat dah dgn meja makanan..

    hafiz, dah tentu ni henpon dengan kamera 2mp aku.. takde dslr gabak cam ko.. T_T

    ReplyDelete
  4. lemang kene serangan gerilla..x sempat diselamatkan..

    ReplyDelete
  5. alaa saa... aku tau ko just jeles tak dapat nak join kitorang bersalam-salaman kan...

    alalala~

    hehehe...

    ReplyDelete
  6. tangan dihulur maaf dipinta

    tp dah hulur, masam je.. ape ke heynye?????

    ReplyDelete
  7. uwaah~

    kena balas dengan pantun ni...

    maaf dipinta tulus dari hati;
    saya pon tak tahu kenapa dia masam nak mati;

    hahaha...

    ReplyDelete
  8. ngaha!
    rupenyer kawan-kawan aku pandai pantun dua kerat

    aku nak balas pun tak reti,
    yang pasti bukan jeles di hati,
    cuma kadang-kadang kita perlu berhati-hati,
    dengan orang yang busuk hati

    ha ha ha
    (tapi tataw lah kenapa perlu ending 'ti' kat belakang! maybe sebab aku nak seswaikan dengan 'busuk hati' kot! Ngaha!!)

    ReplyDelete