Thursday, 22 October 2009

Siaran Tertunda Dinner Raya MechiChemiJan05 2009

Okay, Syawal dah 4 hari berlalu... Tapi demi tidak mengecewakan peminat-peminat kawan-kawan yang tak dapat hadir ke dinner tersebut, saya akan membuat liputan separa menyeluruh tentang malam tersebut... (Bajet macam Hanis Zalikha nak ada ramai peminat, padahal Hanis Yahya je...takda siapa minat.. ;P )

Just another photo collection... lol... Demi menunjukkan suasana Raya... Raya tak hingat temanya...
Sampai-sampai terus bergambar 

Tahu... Ramai terkilan tak pergi dinner sebab terlepas upacara bersalam-salaman.. Maklumlah bukan selalu... Mungkin sekali seumur hidup.. :P

Kenyang perut suka hati.. Peace~

Demi mewujudkan suasana malam raya 1 - Main bunga api...

Demi mewujudkan suasana malam raya 2 - Happy bila main bunga api jenis.... apa entah ni...

























Demi nak tunjuk seramai orang yang hadir

Bukan sengaja nak bergambar  kat toilet masjid, tapi singgah kejap sebab nak basuh tangan lepas main bunga api..

Okay, balik bilik buat FYP~
zzzz.....

Jumpa lagi di post raya tahun hadapan~

~Kredit untuk kamera mahal kaki2 photo~

12 comments:

  1. haha. bru ak tau gmba ko men bunga api tu ko tgh berdiri sblah sabri rupanye.

    ReplyDelete
  2. Aku pun baru tahu rahsia di sebalik gambar itu...

    Hahaha~

    ReplyDelete
  3. sbb xnk rosakkan gmbar, kene crop..

    jk..jk..jk..
    jgn marah, sape2 yg dicrop..

    ReplyDelete
  4. aku rasa gambar tu dicrop sebab taknak nampak sangat perbezaan ketinggian di situ...

    speku positif...

    ;P

    ReplyDelete
  5. stock photo tu... kene la crop.. lg pon reaksi ko cam kelakar je...

    ReplyDelete
  6. ok.. kita dah ada penjelasan di situ...

    reaksi aku lagi kelakar dari sabri.. lol

    (stock photo tu ape? tak tau r terms photography... stalk tau la - terms fangirl)

    ReplyDelete
  7. sape kate ko xde peminat cam hanis zalikha?

    aku peminat ko gak.

    haha

    ReplyDelete
  8. too late~~~~~~~~~~~~~
    dah berjanggut den nungguuuuuuuu!!
    wahahaHAha

    ReplyDelete
  9. Oyenk, better late than never~

    ngaa~

    ReplyDelete
  10. Thank you Hanis Yahya! Terharu awak dedikasi post ini untuk peminat awak~``

    Saya salah seorang peminat awak juga~`

    ReplyDelete
  11. Thanks Mashimarossa sebab buat2 jadi peminat saya~

    lol

    ReplyDelete