Thursday, 15 October 2009

Sushi King Bonanza RM2 - Report 1

Late updated because our college's internet connection is super sux.. huhuh..

Ok, we went to Sushi King, Ipoh Parade last Tuesday around 3pm.

Memang tak perlu beratur pun, tunggu waitress clearkan table saja..

Uwaah.. skodeng Smoke Salmon kesayangan~

Smoke Salmon sayang~

Saa, nak juga ambil Octopus Babes tapi tak sampai... Dekat tapi jauh~

Happy dapat Octopus Babes~

Okay, 1st half banyak nih kami makan.. (^_^)V


Second half, participants bertambah~ Konon nak meeting Engineers In Society project at Sushi King.. Memang tak dapat... Hahahaha

Saleh
Edi & Faiz
Happy Couple~

Not....

2nd Half banyak ini.. dah tentu Salleh, Edi ngn Faiz punya plates yang banyak di situ.. ;P
Jumlah semua.. 56 plates~
Tapi jumlah dalam bill RM150. Kakak cashier tu kira untuk 50 plates je... Esoknya baru perasan bila tengok semula gambar... huhuh.. Berganda pula untung.. Berbaloi-baloi... Ngeh3~ Semua orang pun happy~ Hari itu hari yang baik...

So, keputusan bagi pertandingan Bonanza RM2

1. Faiz & Saa - 12 plates
2. Hanis - 9 plates
3. Edi & Salleh - 8.5 plates
4. Dayah - 6 plates? (patutlah badan tak besar2.. ekekeke)

Sekian laporan saya.. Mungkin berjumpa di Sushi King Bonanza RM2 - Report 2~

5 comments:

  1. Lolz... i pon pergi makan sushi jugak.. 2 hari XD... U boleh lah tengok post i kat blog i...
    anyways...dah nang post u kat innit tu... dah klik jugak ads u... XD

    ReplyDelete
  2. thanks btw...

    salmon for live~

    heheheh

    ReplyDelete
  3. soalan~

    bapekah harga sebenar kalu bkn harge promotion?

    ReplyDelete
  4. Sepatutnya total harga sebenar semua sekali ialah RM267.95

    ReplyDelete
  5. pandai saa kira.. itu harga sebenar kalau kakak tu tak salah kira... hehehe

    ReplyDelete