Monday, 30 November 2009

Kalau Sudi Katakan Sudi, Tak Adalah Sampai Berkarat Daku Menanti~



I'm back in UTP... Walaupun exam dah habis, aku sangat happy tapi still tak boleh grad dengan aman.. Semua gara-gara, Final Year Project Report yang tak siap2 lagi. Dah siap actually tapi nak buat hardbound kena edit lagi yang examiners n supervisors betulkan masa presentation hari tu...

Beria-ialah cakap FYP ni priority lah. Kena siapkan asap. Bila aku call SV tadi, dia tak baca lagi... Baru masuk kerja katanya walaupun dah pukul 11... Aish... Dah la mak aku bising aku balik UTP semula ni padahal banyak lagi kerja nak buat dekat rumah.. Huhuh~ Complain..complain... Selagi hidup aku memang tak habis nak complain...

Yang pasti salah satu senarai perlu buat sebelum grad dah terlaksana. Nak bergambar dekat buku logam yang ada logo UTP kat Chancelor Complex macam Faruq buat... Heheheh... Tapi tak guna kamera lensa panjang pun.. Huhuh




Random~

I am so happy and honored because one of the Malaysian Top Blogger, Audrey from fourfeetnine.com visited me... Hehehe~ Jakun okay...

But she is super cute lor... Because she is 2 inches shorter than me... hehehe~

8 comments:

  1. Congratz and Gud Luck with ur future.Yup,I agree with fourfeetnine...U r cute..

    ReplyDelete
  2. thanks eyriqazz...

    semua mesti setuju dengan fourfeetnine okay..sebab dia awek boss nuffnang.. hehehe~

    zzzzz

    ReplyDelete
  3. jmpe ek ko buku logam 2..haha

    ReplyDelete
  4. how can u be so sure that she's her?haha shoutmix la..anything can happen
    just put name, link, and message =)

    ReplyDelete
  5. Wow!! SHOCK!!!
    aku sedar ade mesej ko kat hp aku kol 515 pagi time bangun nak wat qiamullail ceh ceh padahal nak solat isya' padahal padahal T_T"


    CONGRATEZ HANIS!!! Aud datang n comment~
    triple WOW!
    aku kagum!!!!

    p.s:Sori lambat bagi WOW~

    ReplyDelete
  6. Faruq, tu r.. dah nak grad baru perasan ade mende tu..

    padahal mase foundation dah ade da kot mende tu... huhuh

    ReplyDelete
  7. ARC, takpe kalo taknak setuju pun...

    tak kecik hati..

    ;P

    ReplyDelete
  8. Saa, bagus2~

    kawan yang baik mmg respon 3 kali...

    hahaha~

    ReplyDelete