Saturday, 28 November 2009

Post Raya? Memang Tak Ada..


Hari raya aidiladha tahun ni paling macam tak ada apa2 berlaku sebab semua pun sibuk kemas rumah yg tunggang langgang baru lepas renovate. Actually tak adalah ren0vate mana pun,just baiki sikit2. Itu pun sebab wedding akak jumaat ni. Huhu..

Temankan kakak pergi beli bunga telur kat pasaraya serbaguna Cowboy.. Ada mamat kerja kat situ tiba2 datang dekat maybe bajet nak tanye, "boleh sy bntu?" hehe.. Memang bajet..

Pastu dia tengok apa yang ada dalam troli aku, terus dia undur balik n cakap dalam nada yang perlahan, "Dah nak kawin dah."

Macam siot je. Memang tak ikhlas. Kalau aku datang bawa budak mesti tak ada pun yang nak hulurkan bantuan secara suka rela.. Huhu

10 comments:

  1. haha...jauh g shopping...smpi cowboy...
    asal xckp "saye lom lg nk kawen"..

    ReplyDelete
  2. ko kena bawa tag..saya masih single la hanis~ confirm seploh yang datang taww~

    ReplyDelete
  3. faruk... kakak aku dah survey da harga2 bunga telur.. mmg kat koboi plg murah n lawa skali...

    info berguna utk ko, nnt xyah cari jauh2...

    hehehe~

    ReplyDelete
  4. oyama...

    takpe r. aku tunggu yg ikhlas...lol

    ;P

    ReplyDelete
  5. cowboy is the best...

    nya..nya..nya~

    ReplyDelete
  6. koh3...pickup line bbudak supermarket

    ReplyDelete
  7. halooo..
    nice blog..
    visit n folo my blog ok..
    =p

    ReplyDelete
  8. Nat, btw cerita di atas berlaku di Cowboy Kuantan...

    Mungkin Cowboy Temerloh, staff dia tak de r sengal mane... kita tak tahu..hehehe

    Tapi harga bunga telur dia mmg same je ye..

    ReplyDelete
  9. ARC, kan.. tp kira ok r.. klo tak diorg ni dgn ibu mengandung pon tibai je... huhuh~

    ReplyDelete
  10. dayah~ thanks...

    datang la lagi.. heheh~

    ReplyDelete