Friday, 25 December 2009

Naik Pelamin Lagi? not...



Berdosa tak baru update sekarang? Padahal dah 2 minggu berlalu jemput menantu kakak aku kat 1Kelantan yang juga tanah tumpah darah kebanggaan Supervisor Final Year Project ku. Huhuh

11 Disember kitorang bertolak dari macam2 tempat. Aku dari Perak, famili yang lain kebanyakannya dari Pahang. Sebuah kereta dari KL. Total kereta rombongan tu 13 kereta.. Hahaha..

Yang pasti trip yang ini, aku rasa sangat jakun, terasa Kelantan itu adalah sebuah negara yang lain.. Huhuh

Mensyuarat driver-driver. Aku mencatat rekod driver termuda dalam rombongan ini.




Aku berasa sangat jakun, rumah keluarga abang ipar sangat besar. Malam semalamnya lagi la, pergi rumah neneknya abang ipar ni, ada swimming pool. Aku dan sepupu aku yang jakun datang dari kampung pun blur2 la tengok swimming pool tersebut. Huhuh.. Takde gambar la plak sbb nak mengelakkan nampak terlalu jaku. :P



Tapi yang peliknya tak ramai pun orang datang kenduri tu. Yang ramai-ramai ni rombongan kitorang je. Masa tengah makan baru la ade 2,3 orang tempatan yang datang. Musykil gak adat negara Kelantan ni.




Baby Julia




Famili Besar


Mak Ayah

Kat pelamin rumah sendiri taknak pulak tangkap gambar. Pelamin rumah orang sibuk2 pulak.


Cousin - Tihah

Oyenk n Tihah


Sangat jakun dengan karpet merah dia. Siap baring2 lagi. Tak Senonoh punya anak dara




Jalan2 kat Pantai Cahaya Bulan aka Pantai Cinta Berahi sambil bergambar


5 comments:

  1. wahhh melawat Kelantan...
    umah abang ipar tu kat mana ??? sbb PCB xpnah nampak lak umah putih tu

    ReplyDelete
  2. ermmm.. kt pengkalan chepa r tapi..

    sbb ritu drive just ikut kereta depan supaya tak terpisah.. tak sempat nk tengok papan tanda lorong jalan semua.. huhuh~

    ReplyDelete
  3. Slamat pengantin baru buat si Akak...Sama cantik sama padan..ishh2,bila aku nak balik klantan ni?

    Great Teacher Onizuka

    ReplyDelete
  4. Eyriqazz.. berbelit nama..

    thanks on behalf of my sis.

    kalo ikut jalan raya nak pergi kelantan memang jauhkan.. naik flight senang kot.. huhuh

    ReplyDelete
  5. chantek gak aku tangkap gamba
    muahahahaha!

    ReplyDelete