Thursday, 10 December 2009

Sampai Hati Kau Khianati Janji Kita

U tahukan betapa pentingnya U dalam hidup I.

Tanpa U, masa depan I malap.

Tapi kenapa U khianati janji yang kita persetujui bersama.

Kenapa U tak muncul seperti yang U janjikan.

I tahu I taklah sebijak U. I tak ada pun pangkat Prof Madya ke, Ir ke, Dr ke...
Tapi I tak adalah bengap sangat sampai tak boleh beza Thursday dengan Wednesday.

U yang tulis sendiri ni....



I ke yang bersalah???

Tolonglah I nak sign U je kat certification of approval untuk hardbound final report..

Dr M, aku nak graddd!!!


sepatutnya aku dah otw balik pahang... aku da siap beli kopi bekal utk long distance drive... sampai hati dia... T_T



p/s : sorila.. siri final year project aku belom habis2 lagi. Aku pun tak sabar nak habis... huhuh

20 comments:

  1. Sabarla x-rumet..(xd kene mengena ngn xmen)..ade hikmah dsebalik janji2 yg dmungkiri. Mungkin bleh dpt A.haa.. 2 yg kite x tahu 2...

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. dayah~

    aku bertambah sayu bila ko dah tak ade di sisi... sunyi... sepi... sgt tak ade aura...

    tolong!!!

    aku dah taknak tinggal di tanah gersang utp ni....

    T_T

    ReplyDelete
  4. Alah..cian ko..2la..td ade org ajak tgk wyg,ko xnk..xpela.aku da amanatkn ohno utk tgk2kan ko.(sile dongak sedikit)..ko pon tgkla die slalu... Xd bosan sgt..

    ReplyDelete
  5. sangat tak ade mood nk berpoya2 di kala hidup dlm pelarian... huhuh~

    ohno peneman di kala kesunyian..

    T_T

    ReplyDelete
  6. Pelarian..sedih..xpe,ade brape jam je lg.peking2.mst mase blalu tanpa ko menyedari...btahan2..

    ReplyDelete
  7. aku igtkan aku sorg je lg yg stay kt utp psl takwat hardbound lg...

    ReplyDelete
  8. detected pyraminx ada di blakang tuh~ wakaka~

    ReplyDelete
  9. Dayah... aku baru sedar, rupenya blk kte mmg panas giler... bilik oyenk sejuuukkk je... huhuh.. da 1 sem xpenah perasan...huhuh

    ReplyDelete
  10. Faiz... kita serupa...

    harap ade hikmah disebalik kejadian...

    ReplyDelete
  11. oyama, a'aa.. baru beli semalam kat pasar malam taman u... hehehe~

    ReplyDelete
  12. naseb baek aku masih di sini menemani muU melayan duka lara sob sob sob

    ReplyDelete
  13. Sangat bersyukur kehadrat ilahi Oyenk masih di sini menemani aku... ;D

    Jom makan dodol kukus temerloh~

    ReplyDelete
  14. kite kan so hot hanis...lol..

    ke byk dos*??? kuikuikui...

    ReplyDelete
  15. Dayah~ yang 1st tu mmg betul..

    yg 2nd tu mungkin juga.. tp sejak ketiadaan hidayah dlm blk ni, mmg semakin panas... ekekeke~

    ReplyDelete
  16. waaa..sbb aku xde, bilik jd panas..

    ape lg hanis..

    bwk2la beli humidifier...kekekeke

    bkn nk suruh bwk bertaubat ke ape..

    ReplyDelete
  17. aaa
    btol2.. beli humidifier yg piggy tu... wap kuar ikut idong.. kiut~ huhuh

    ReplyDelete
  18. jgn..x berkat nnt.. bilik makin panas...

    ReplyDelete
  19. aaa.. kalo camtu terpaksa r beli yg hello kitty.. binatang kesayangan nabi : kucing~

    hehehe~

    ReplyDelete
  20. aaa..camtu xpe..
    froggy pon ok kot.

    kot2 leh jadik ikemen kalo ko kiss..kekeke..

    ReplyDelete