Thursday, 17 December 2009

Sea Game Laos 2009 Football - Malaysia Win 1-0


Tahniah pasukan Malaysia menang ke atas Vietnam. Walaupun ialah gol sendiri tapi kita patut bangga kerana ini ialah emas pertama setelah 20 tahun tak dapat emas dalam sukan sea. Tapi sudah tentu 1Malaysia berharap ini ialah permulaan. Jangan la pulak lepas ni Team Malaysia syok sendiri lupa diri pula.

Aku sememangnya tak adalah tahu sangat pasal bola sepak ni. Tapi yang aku tahu dalam Team Malaysia ada 2 orang ikemen. Walaupun sorang tu kahwin. Tapi ibaratnya ada orang kesah Takuya Kimura dah kawin n ada 2 org anak. :P

8 comments:

  1. siapakan nama ikemen tersebut?

    mata ak xde sensor ikemen...zzz

    ReplyDelete
  2. aku pon musykil faiz..

    aku pasang gak sensor ikemen..tapi x de pulak kesan ape2...

    pemain ke penonton yg ikemen nih??

    kekeke...

    ReplyDelete
  3. ikemen2 tersebut bekas budak skolah aku. memang mnjadi kegilaan akak2 senior dari dulu. ces.

    ReplyDelete
  4. ikemen..ka?;)
    tp sy rs sy pun knl mrk dua je,,bwahaha

    ReplyDelete
  5. Faiz, ade r yg kembar tu... aidil zaquan ngn zafuan adha.. err.. ntah r aku pon xsure name dia..

    ReplyDelete
  6. ngaa~ dayah, mungkin ikemen melayu xde dlm rekod sensor ko.. sbb tu xdpt detect...

    rupenye fizo omar tu pon pemain bola sepak mesia gak dlu.. seb bek da retire klo x, xpasal2 ak layan liga M ngn liga super...

    zzzzz

    ReplyDelete
  7. zack, skolah bukit jalil ke?? huhuh

    random typical guess.. hahaha

    ReplyDelete
  8. zaty, sy pon mmg knal 2 tu jugak... hahaha~

    ReplyDelete