Tuesday, 19 January 2010

Not Heard Of and Not Used At All

Maka bermula kehidupanku di Bukit Jalil.

Aku amik course CAD and Design Simulation. Sebelum ni memang penah belajar CAD sbelom ni. Tapi AutoCAD je la yang ingat pon. CATIA ngan ADAMS haram satu habuk pun tak ingat.

Untuk 1st half ni, belajar Autodesk Inventer. Memang aku jahil la pasal software ni. Memang tak penah dengar langsung.

So self-assessment tu memang senang je la nak isi. Tulis 1 je memanjang. Assessmentnye bukan ni je. Ade 3 muka surat lagi. Huhuh... yang atas2 nih intro je.

Harap semua berjalan2 dgn lancar. :P



Sebahagian daripada kawan2 baru~ Dilla, Diba


Ok, aku berjaya habiskan 2 hari mengatasi rekod 24 jam kat IMGLAD.

Harap dapat bertahan sampai 2 bulan sebab setakat ni training ni best.

2 comments:

  1. he..23x boleh je tahan.. 2bulan je.. pejam celik pejam celik dh habis...

    jgn pejam terus pejam xfokus ape yg dibelajar ek

    ops... 1st time jejak sini... salam konal dari bro

    BroFramestone Blog

    ReplyDelete
  2. Hahaha.. yela tu bro..

    dah leh bertahan selama seminggu. :P

    klo rerase nk pejam tu terpaksa r buka ie skejap.

    ye, seriusli sekejap. ni nk g sambung blaja smule r ni...huhuh

    ReplyDelete