Friday, 12 February 2010

Dia Yang Menghangatkan~

It's already 1 month, I'm here in SIRIM Bukit Jalil, undergo a CAD and Design Simulation Training. According to the training Coordinator, he said in early of our training, if we complete at least half of our training, we'll already qualify to receive the certificate. Somehow, we already got three certificates from Autodesk Training Centre in not even 1 month yet. Yeay~

Next year which is Tiger year, we will not learn Inventor anymore. Fuh, lega rasanya. Selepas belajar dari Essential sampai Advance. Tambah dengan Sheet Metal, Piping, Wire Harness, Electrical Part, Pressur Vessel, Tank, Plant Design, Furniture, blaa, bla, bla, zzzzzz

Kalau dulu belajar CAD paling tunggu-tunggu sekali dekat UTP. Memanglah sebab 3jam je seminggu kelasnya. Boleh blah lagi.

Tapi yang ni dari pukul 9pagi sampai 5petang. Actually tak pernah lagi habis pukul 5. Mesti terlajak punya. Isnin sampai Jumaat pulak tu. Memang rasa nak muntahlah Belajar Autodesk Invetor ni. Tak boleh blah.

Duduk statik dalam persekitaran yang sejuk membeku memang senang nak buat mata rasa nak terpejam.

Nasib baik dekat luar CBT Lab ni ada machine yang cool berisi benda hot nih :



Nescafe Machine. Walaupun button dia macam banyak tapi yang sebenarnya ada 3 jenis beverages je : Nescafe, Milo dengan Teh Tarik


Zarith dengan gaya iklan Teh Tarik Mamak

Eja yang nak juga bergambir dekat machine tu


Nasiblah mugnya ada 1 je, modelnya terlebih.


Isu mug. Dijumpai di rumah. Ayah dapat souvenir pergi event apa ntah. Varu tahu rupa-rupanya goverment ada satu organisasi yang dinamakan Biro Pengaduan Awam.

So, siapa-siapa kalau ada masalah, boleh kot mengadu dekat situ selain meroyan kat blog je. At least ada orang dengar. Tapi tak sure la seberapa mana keberkesanannya kalau pergi mengadu kat situ. Mungkin siapa2 boleh terai dan wat review. Mungkin mempengaruhi undian dalam Pilihan Raya akan datang. Siapa tahu?

zzzzzzz

1 comment:

  1. kelas korang mesti sejuk ala-ala german kan
    sebab nampak dorang pakai shawl
    kelas aku pun kat sini
    sumpah sejuk
    seb bek aku duduk tepi dinding kaca
    dapat kasih sayang sinar mentari di luar

    ReplyDelete