Thursday, 25 March 2010

My 1st Nuffnang Cheque~

Ok, finally aku buat satu post macam ni. Hahaha~

Tujuan aku cash out cheque ni, konon-kononnya nak tampung kos bf baruku. Kalau tak, nak simpan lg bagi juta-juta... Err... rupiah~ :P

Tapi disebabkan nafsu aku terhadap LX-3 membuak-buak sehingga tak dapat dibendung lagi. Terpaksa beli dulu tanpa tunggu duit Nuffnang. Hehehe~

Sebenarnya aku tersilap, aku pegi cash-out awal Januari. Memang la clear awal March. Kalau cash-out akhir Disember, boleh la juga dapat awal Februari. Sebab Nuffnang start proses cek ni start bulan seterusnya dan mengambil masa sebulan untuk proses. Errr...faham ke explanation aku ni? Huhuhu~

So, cek ni sampai last 2 weeks tapi aku hanya deposit laswik sebab baru balik kampung laswik.



Siap ada <3 kat tepi nama tu sebab Nuffnang sayang aku~ Err... or semua cek memang ada love kat tepi nama? Huhuh~

Yeay~ Cuaca pon best~ Rasanya nak simpan kot duit ni. Sebab dah habis wang simpangan belanjakan untuk BF plus dah kembali menganggur. Tapi kalau nak belanja makan cendol boleh kot.

zzzzzz


Thanks yang baca blog aku yang tak seberapa nih walaupun banyak mengarut je~ Sila datang lagi~

Tips? layak ke bagi tips? Huhuh~

14 comments:

  1. Thanks saya_arief..

    eh, macam ucap terima kasih kat diri sendiri laks. :P

    ReplyDelete
  2. Congrats! Keep em' coming =)

    ReplyDelete
  3. congrats! rezeki BF baru la nih haha

    ReplyDelete
  4. cik hanis

    bgtau la tips dpt duit tu, asyik bgtau dpt dpt duit jer, bgtau la cara nk dpt duit lak.huhu...

    ko mmng layak pon, kalau msk projek alpha ni confirm dpt nombor ni..hehe..

    ReplyDelete
  5. kalau bleh cover camera mesti dapat riban² nih.....

    ReplyDelete
  6. hanis, jadilah pekerja tetap utk nuffnang. manatau leh sampai dpt post pegawai eksekutif mgalahkan MLM? hoho

    ReplyDelete
  7. Kusut~ camtu la gayanye... murah rejeki bersama yang tersayang~ :P

    ReplyDelete
  8. BroSyah~ dapat dari Nuffnang r. kena letak register dan add ad nuffnang kat blog baru dapat...

    err.. projek alpha tu...macam perli je. -_-"

    sangat tak layak kot. huhuh~

    ReplyDelete
  9. Taufiku-san~

    jangan salah famah.. menampung tak semestinya 100%. mungkin 78%. mungkin 13%. mungkin 33.3%...

    hehehe~

    ReplyDelete
  10. lol la meen~

    bagus cadangan ko tu. nnt ak terai anta cv kt nuffnang~ hehehe~

    ReplyDelete