Wednesday, 31 March 2010

Oit, Minah Senget!


Parking kereta tak reti-reti nak straight. -_-"

9 comments:

  1. hha..kancil tuh ke??

    btw..aritue ada kakak jga booth tuh cakap..ko datang kat booth cameron.. haha..

    ReplyDelete
  2. a'aa...

    oyama, ko mesti jambu kakak2 kat situ..excited je dia bila aku sebut nama ko.

    penat aku jual nama ko kt akak tu. still xnak amik aku keje..

    patut cakap girlfren, mesti dia consider. hahaha~

    ReplyDelete
  3. bila orang tanye, cakap nak cepat.
    tak sempat kasi luruslurus kete tuh. =P

    ReplyDelete
  4. hahah..derang cam nak lelaki je..isk2..maap la no..nama ku tak laku..haha..btw..

    tadi aku g jumpa kakak tuh kat bawah..dia kata..ko cute~

    pasan le tue~ :P

    ReplyDelete
  5. nana~ kalo parking kena baya mahal, biasa buat2 tak bersalah je. kalo parking free kena la lurus2. hehehe~

    ReplyDelete
  6. oyama~

    aku dah tau da cameron tak amik pompuan tp saje je test market. still kakak tu tak terpedaya dgn kecomelan aku. :P

    oit oyama, atikah sape? kakak tu ckp ko rekemen atikah...

    ReplyDelete
  7. owh kak hanis.bila nana zoom baru taw kete kak hanis bukan yang senget sangat tuh kan. ;)

    * kak hanis memang comel.
    oke lunch pizza kinrara harini ekk =P

    ReplyDelete
  8. ala nana~

    orang da kat kampung da...

    jauh kot nak lunch kat kinrara.. tak sempat... huhuh~

    ReplyDelete
  9. takpe hanis, petak parking masih besar ..ko nak senget macam 1 lagi kete kancil tuh pon still muat..
    ada apa dengan parking~`
    jap lagi nak bawak kuar gak kan kete tuh :)

    ReplyDelete