Thursday, 22 April 2010

Teknik Urutan Dalaman: Terbukti Berkesan~

Aku pernah pergi ke satu pusat rawatan alternatif Tabib Cina dekat Tiram, Johor. Mak nak try rawatan alternatif sebab selama ni hanya lakukan rawatan kat hospital kerajaan. Kedai tu memang macam best sebab ada banyak gambar dan poster-poster menarik. Dan hasil paparazi aku dapat ini, dengan harapan dapat buat rawatan sendiri kat rumah.


(klik pada gambar untuk besarkan)

Sori, ini je termampu sebab poster tu tinggi sangat bukan aku yang pendek

Aku tak ada sakit apa pun. Paling-paling pun sakit perut. So, aku urut la sendiri kat tempat yang berkaitan dengan perut dan terbukti selepas tu on the spot keluar angin-angin ikut atas, bawah semua. Senang pulak nak lawas. Logo raso :P

Cubalah. Ada beran??

*Ada lagi rawatan yang pelik Tabib ni buat kat mak aku. Masa first-first tengok rasa nak nangis pun ada sebab tak sampai hati. Until the next post.

4 comments:

  1. i never go thru such traditional massage before =P

    ReplyDelete
  2. eh cm ne nk urut kuar angin 2... nk try!!!!...

    ReplyDelete
  3. Suraya, depends la sakit kat ane... biasa saya sakit perut. urut kat spot stomach n intestine.

    ReplyDelete
  4. ken woi~

    u should try one maa~

    ReplyDelete