Monday, 28 June 2010

33 June 2010

Aku berhasrat untuk update blog. Tetapi seperti biasa menggunakan alasan sejuk, niatku seakan-akan terbantut sebabnya aku lebih selesa mentelungkupkan pipi atau muka di atas laptop tukun yang panas ini. Dwi fungsi gitu : laptop-tukun-yang-hanya-boleh-surf-tenet-&-nonton-muvi-jauh-sekali-install-AutoCAD-atau-Photoshop + alat pemanas. Huhuhuh~

Tapi aku kalau boleh, nak hari ini lebih baik dari hari semalam. Bulan ini juga lebih baik dari bulan lepas. So, aku sebenarnya dah berazam, at least nak update blog tu, bulan ni nak la lebih banyak or sama dengan bulan sebelumnya. Baru la ada peningkatan. Tak suam-suam kuku gitu... So aku jeling-jeling la 2010 school calendar milik Ain belakang laptop ni, tinggal berapa hari lagi aku boleh update blog untuk bulan ni. Hari ni 28hb pastu 29, 30, 31, 32, 33. 5 hari lagi. Haaa... sempat2...




Tahun lompat galah ke lompat kijang ni... wtf

Seperti yang dikeluarkan oleh BAHAGIAN KEBINET, PERLEMBAGAAN DAN PERHUBUNGAN ANTARA KERAJAAN, JABATAN PERDANA MENTERI, Putrajaya & KEMENTERIAN PELAJARAN MALAYSIA

(-_-)"



p/s : Happy Birtday Nabila aka Kakak~ Sweet 15 <3

1 comment: