Monday, 19 July 2010

Tasha's Cute Quote of The Day 3

Sambil menikmati dinner Nasi Arab yang ditapau oleh Uncle kat Restoran Saba Cyberjaya, Tasha mengadu pada emaknya...


Tasha : Ibu, ibu tak doa ke untuk adik hari ni?

Ibu Tasha : Ibu doa, setiap hari ibu doa untuk Tasha lepas sembahyang.

Tasha
: Tapi kenapa Tasha salah masa buat Math test tadi, dekat 1st page. Ibu doakan tak, supaya dibukakan pintu hati dan pintu otak adik?

Ibu Tasha : Oh, pagi tadi ibu doa untuk spelling adik, Math mana ada spelling.


(-_-)" untuk Tasha dan Ibu Tasha...


zzzzz

8 comments:

  1. hahaha
    bia btul ni hanis?
    comel sgt family ni!!
    >_<

    ReplyDelete
  2. kalau la ak dpt anak camni...

    ReplyDelete
  3. Saleh, time ni comel la... time dia mengamuk, berdoa je la supaya diberikan kesabaran yang tinggi. huhuh...

    tapi apa2 pun aku banyak belajar tentang psikogi kanak-kanak sepanjang hidup dengan keluarga nih... huhuh

    ReplyDelete
  4. Faiz, aku doakan ko dapat anak yang comel2... Cepat-cepat kahwin... Amiin~

    ReplyDelete
  5. oh, bgus btul..
    da la xyah byr amek course psikologi knk2 ni..
    dah siap sedia nmpknye sifu..
    ekekekee

    ReplyDelete
  6. org kate, klu nk dpt anak comel, kne kawen dgn org yg comel gak

    cikgu bio aku yg kate. pewarisan genetik kate beliau

    betol ke?

    ReplyDelete
  7. Saleh, "a journey of a thousand miles begin with a single step"...

    Senang nak tolong jagakan anak buah nanti...zzzzz

    ReplyDelete
  8. Faiz, mungkin ada betulnya juga teori cikgu bio ko.

    Tapi teori dayah; kakak dia dapat gindon yang kiut miut tu sebab selalu tengok koleksi gambar baby-baby comel yang adek beradik dia hadiahkan masa mengandung...

    So, mebi ko boleh suruh bini ko selalu tengok gambar mia sara selalu...

    Kalau aku xyah kot, cukup tengok yamada, tegoshi, yamapi ngan nikhun.. :P

    ReplyDelete