Thursday, 14 October 2010

Dan Sebenarnya Yuna Memakai Selendang Berharga RM10

Apa yang hairan sangat kalau Yuna beli tudung harga RM10?


Ini gambar Yuna baru2 ni.

Sebenarnya isunya bukan pada harga tudung itu. Tapi bagaimana aku tahu tudung itu berharga RM10?



Jawapannya....





Ini gambar aku time reu kat tepian pantai tu

Aku juga memiliki tudung yang sama. Hahaha~
Merasa la compare barang sama dengan artis. Walaupun bukan handbag LV yang sama or kasut Gucci. :P

Okay, lame~ zzzz

p.s : Sebenarnya aku nak update tentang pengalaman kemalangan ngeri yang aku lalui last week. Tapi disebabkan ada kemalangan yang jauh lebih ngeri yang baru berlaku dan menjadi isu nasional. Ceritera aku sangatlah picisan. Tunggu redha baru cerita kot.

p.p.s : Charger laptop tertinggal di kampung. Nasib baik charger laptop makcik jenis yang sama. Tapi itu pun kena queue tunggu giliran. Bila tak ada orang guna, baru boleh pinjam. Huhuh~ Tak kelakar...

8 comments:

  1. shawl satu RM10.sekarang lagi hebat 2 for RM15.HAHA.pasal tu nana lupekan zamanzaman pakai tudung bawal bagai :D jimat jimat!eh excident katne tu?sek bek takdek pape kan..

    ReplyDelete
  2. Pakailah apa saja asal sesuai dan selesa

    ReplyDelete
  3. @♥ nana i am ♥

    haha~ btol2...murahkn. tu yg smpai terpaksa berhanger2 nk gantung shawl. ekekeke~

    eksiden mungkin takde mengape2kn fizikal kerana masih mampu lg menaip. tp mungkin mengapa2kn mental...huhuhuh... cerita kna tunggu~

    ReplyDelete
  4. rase macam tau accident yg famous amous tu..tarikh cantik..tapi kejadian x cantik..time aku on da way balik konvo dari joho aku lalu kat kawasan kejadian..memang tragis..2 ari tbayang-bayang..seram jer..haha

    ReplyDelete
  5. @carburetor

    itulah isu nasional yg dimaksudkan... pengalaman ngeri bg kte seluruh rakyat 1malaysia. berhati2 di jalan raya~

    ReplyDelete
  6. hehehe comel kak hanis lg la pakai shawl tu if compared to yuna (^_^)v

    xcident?ok kah itu?

    ReplyDelete
  7. @ღblissful heartღ

    nice one~ heheh~

    eksiden tu ok la kot. full citer coming soon~

    ReplyDelete