Saturday, 30 October 2010

Piala Malaysia 2010 Negeri Sembilan vs Kelantan snippet



Today, 7.00am

Ain : Banyaknya kereta kat parking stadium tu.

Me : Hah, mana? ( aku dan tasha pun ikut intai kat tingkap)

Ain : Tu...

Me : Ramai tu... ada apa kat stadium?

Ain : Kelantan lawan negeri 9 la.

Me : bukan pukul 8 malam ke? Takkan awal sangat orang dah datang?

Ain : Memang macam tu la. Tahun lepas pun macam tu.

Me : Yeke. Apsal semacam je dia parking. Apsal tak penuhkan parking yang dekat sana?

Tasha : Suka hati diorang la.

Me : -_-" Ok...



Semangat tu. Penyokong-penyokong bola. Pagi-pagi buta dah berkumpul kat stadium. Kalah peminat fanatik Super Junior masa konsert diorang March aritu. Paling-paling pun pukul 3 berkumpul dan buat havoc. Pengalaman hantar kipas susah mati SuJu Nat & Dayah dulu. Huhuh~






And ini view pada pukul 1.00pm. Lautan penyokong Red Devils Kelantan membanjiri.

And the vuvuzela's sound is annoying me. Alasan terbaik untuk keluar dating.

Gomo tapi jangan gocoh yo demo~

p.s : bila la Pahang nak masuk Final nih...

8 comments:

  1. Gomo klate gomo...Hidup Klate!

    ReplyDelete
  2. datang awal rasanya nak dapatkan baki 14,000 lagi tiket yg dijual start kul 9 pagi kot.....

    ReplyDelete
  3. pahang sangkut kat quarter final...btw klantan is red warriors

    ReplyDelete
  4. @CyberPunk

    o0o0o.patut la nmpak org beratur smpai ke jalan raya. semangat...semangat... huhuh

    ReplyDelete
  5. @Sarsir

    oh, baru tahu penyokong klantan ade nama spesifik. harapnya mencontohi semangat Kelantan's worrior, Tok Janggut. zzzzzz

    ReplyDelete
  6. haha..nmpaknye red warrior cube menandingi ELFs....

    ReplyDelete
  7. @nat

    kalau red warrior boleh menang tanpa bertanding kot kt epl. semua pun kecuk perut. :P

    ReplyDelete