Saturday, 20 November 2010

Post Raya Mesti Nak Kena Ada Versi 10 Zulhijjah 1431

Tak berdosakan baru nak update raya haji punya post. Hehehe~ Walaupun Aidilfitri hari tu tak update apa-apa. :P

Nothing much happened. Aku pun hanya cuti sehari. Macam biasa bersesat dekat highway Karak-Bentong. Tapi still atas dasar kerayaan yang tinggi tegar juga mengharungi. Padahal tidur je dalam kereta sebab tukar drive dengan co-pilot. Lol~

Tak ada cerita menarik. Just spent time dengan family. Pukul 8.00 malam bertolak balik KL semula. Huhuh~


Sesi bergambar tiga bunga dalam keluarga.

Big Sis & Mak




Dahi siapa yang boleh landing kapal terbang?
zzzzzz

6 comments:

  1. due2 bleh landing kot...hahah...tp yg kiri leh landing A380...:P

    ReplyDelete
  2. @Sarsir

    lol.. da tu, yg kanan boleh landing jet pejuang la kot. :P

    ReplyDelete
  3. selamat hari raye..post day 6 da up..haha

    ReplyDelete
  4. baju yang cantek dan pipi yang comel >.<

    ReplyDelete
  5. @♥ nana i am ♥

    hehehe... pipi pon boleh wat landing kapal terbang. :P

    ReplyDelete