Friday, 10 December 2010

My 2nd Nuffnang Cheque~ Yeay!

Yeah~ I cashed out my Nuffnang's cheque. Tujuan cash out kali ni supaya boleh la tampung sedikit sebanyak kos nak pegi ke...... Haa.. tak leh gitau lagi. Tak tercapai niat nak kumpul earning Nuffnang sampai juta-juta won. eh...eh...


Kredit juga kepada Tasha sebab tak pasal-pasal sedikit sebanyak kehidupan peribadi dia telah aku dedahkan tanpa kerelaan dan pengetahuan beliau. Nanti kakteh belanja Tasha ice cream yer...

Yang pasti not exceeding RM 80,000. zzzzzz... Of courselah kalau Hanis Zalikha punya cek pun tulis camni. Huhuh~



Sempena tahun baru Hijrah ni , nak buat azam :

1. Lebih bersyukur dan tidak mengeluh dengan apa yang ada dan berlaku.

2. Jadi lebih tegar, tough & perkasa.

3. Menjadi kurang poyo.

Sekian. Kalau ada lagi akan sambung untuk tahun baru Masihi 2011. Kalau ada lagi buat azam untuk birthday 10 hari berikutnya pula. Eh, tak ada.. Betul, takda niat apa-apa... Seriusli takda niat pun nak remind ke apa...pasal birthday... :P


p.s : Kalendar Lumba Kuda ialah kalendar paling reliable sekali sebab cuti-cuti umum ke khas ke memang tepat dan padat. Gunalah Kalendar Lumba Kuda~

5 comments:

  1. next week boley laa lunch same same kan.ape kata kak teh tasha belanja sempena baru dapat duit dari nuffnang =P

    ReplyDelete
  2. @♥ nana i am ♥

    Insya Allah~ ececece...

    lunch eskrem ek?? hehe~

    ReplyDelete
  3. no problem.as long as kak teh tasha blanja :D

    ReplyDelete
  4. salam, saya baru cash yang pertama. itu pun baelum dapat cek dan berapa sen jer

    ReplyDelete
  5. @eelobor

    xpe... yang penting istiqamah. mari berusaha~

    ReplyDelete