Friday, 31 December 2010

Our Cats Fight

Yeah.. Rumahku memang nampak macam wad bersalin. Sekali lagi menyambut kelahiran si comel... Walaupun tak diundang kami tetap memberi perlindungan kepada kucing-kucing pelarian tersebut.


kissu?

nantuk

mummy~

menyusu secara extreme

cho kawaii~

ops, sori terkejut awak~


kissu again?


Pernah seminggu diorang ni hilang. Terpaksa 1 famili lepas rindu tengok Cats 101 kat Animal Planet. Tragis je...

Rutin setiap pagi mesti nak kena tengok 2 ekor baby ni bergusti. Cute sangat2...




Okay, enuff... dah rindu. Nak balik kampung sekarang jumpa the babies~ Tasha dah namakan diorang Cutie & Fruity lepas tengok video ni. Yang mana 1 Cutie, mana 1 Fruity menjadi misteri.



p.s : Post Sayounara 2010 terpaksa ditangguh sebab kat kampung nanti takde tenet. T_T

Post a Comment