Wednesday, 15 December 2010

Gambar Waris Mahsuri ke-7, Wan Aishah Latest Yang Super Hot~

Berehat cerita pasal ikemen. Kita nikmati pulak kekacakan seorang wanita kali ni.

Wan Aishah aka Sirintra Yayee aka Nu May ialah waris Mahsuri. Tak pastilah beliau ni waris sebenar atau tak sebab ada juga perdebatan mengenainya. Tapi tak kisahlahkan, Mahsuri ni pun mitos afterall, maybe... Tapi apa yang pasti, beliau ini sangat super hot, cantik, cun melecun.

Enjoy~


Kulit cantik bersih tulus mulus
Teknik selca tahap tinggi

Laki dia juga ikemen Pakej tampan



Kredit untuk FB beliau.

6 comments:

  1. pelik,seingat kita wan Aisyah waris mahsuri ni muka dia lain dari gamabar tu.Lagi dia dah kawin dengan orang Thai.

    ReplyDelete
  2. masa die umur 14 dulu lagi lawa..

    lagi satu, bracer spoil..

    ReplyDelete
  3. @Mohammednajib

    itu mmg orang thai pun. diorg dok kt phuket skang. kalo compare dengan gambar yg masa kawen dlu same kot...huhuh

    ReplyDelete
  4. nak pakai braces jugak la...hheheh...

    ReplyDelete
  5. @eMMe

    nak pakai juga.. tp belum ada keberanian. huhuh~

    ReplyDelete