Tuesday, 11 January 2011

Durian Runtuh Di Hari Jadi~ Yeah!!

Alhamdulillah. Syukur aku masih diberi peluang oleh Nya untuk bernafas untuk yang ke 24 tahun. Jujur kalau tahun-tahun sebelum aku selalu fikir nak sentiasa kekal muda & comel bila tiba hari ulang tahun. Hahaha.. Tapi tahun ni aku tak fikir macam tu kot sebab mungkin aku dah cukup comel seiring dengan kematangan usia, aku sedar masa silam itu sentiasa menjauhi kita dan yang semakin lama semakin hampir hanyalah kematian.

Jadi sesuai dengan azam tahun baru, aku nak lebih ikhlas memainkan setiap peranan aku. Ececece~



Okay, back to the serious topic ; The Birthday Celebration~

Okay, takde pun. Tapi ada benda yang lebih best daripada tu sebab ada Pre-Birthday Celebration dengan bff Najibah~


Yang best lagi... Dah tentulah Birthday Girl yang dibelanja~ Hehehe~ Thanks Nat sangat2~



Kek yang terlibat:
Mine : New York Cheesecake Nat's : Blueberry cheesecake?  Errr... Ye kot. Blackcurrant Chessecake~





Pre celebration tak berakhir di situ. Sambung lagi kat umah bersama Tasha & Family


Cute Miniature J-co Donuts~


Then, the Big Day~ Dah cakap tak ada apa2 berlaku. Means memang tak celebrate apa-apa...


Cuma benda yang paling best di antara yang paling best, mungkin hanya berlaku sekali seumur hidup...

Iaitu...

Memang surprise...

Aku dapat BONUS di hari jadi. Hahahaha~

Memang durian runtuh. Bos memang best lah bagi BONUS mengejut yang memang tepat pada masa... Dah tahu sebenarnya akan dapat bonus bulan Januari. Tapi ingatkan sekali dengan gaji la akhir bulan. Sekali hari ni lak. Memang best tak hingat. Bukan sebab ari ni birthday aku je, tapi sebab bolehlah topup duit nak pergi.... Haa.. tak leh gitau lagi. Hehehe~. Hilang mengantuk aku untuk 1 jam sebab asek tergelak2 kecil sorang. :P Terima kasih boss~


Alhamdulillah~


Terima kasih sangat-sangat kepada semua yang ingat & wish birthday~ Sangat menghargai setiap satu ucapan & doa kalian~

7 comments:

  1. sedap nyer kek tu...dah lama x mkn secret R...rsenyer tu blackforest cheese cake...hehe...tu la mmg kejutan la dpt bonus...terus ilang ngantok...leh la shopping byk2 kat sana nnti ;)

    ReplyDelete
  2. @apisv2

    memang lazat. lagi lazat bila orang yang belanja. hehehe~

    ReplyDelete
  3. @ELLY

    o0o ek blackforest cheesecake ek. ok thanks.

    pasni kita keje tegak2 walaupun tak dapat makan nasi lemak pagi2.. hahaha~

    ReplyDelete
  4. happy birthday hanis~ ^_^
    jom laa seround lagi celebrate birthday [10/1 & 6/2] makan dekat SR :D nak makan indulgence chocolate lagi dan lagi.haha.haaa memang terbaek laa boss bagi bonus.dia suruh belanja kawan kawan laa tuh =P

    ReplyDelete
  5. @♥ nana i am ♥

    wow~ bernas juga idea tu. nanti kita plan sirius2... tapi lepas balik dari... haa.. xleh gitau lagi. :P

    ReplyDelete