Friday, 27 May 2011

Dan Bila Tanggungan Ayah Bertambah di Usia 56 Tahun....

< Yeah, lagi dan lagi kami menjadi tempat perlindungan kepada bayi-bayi pelarian selapas kakak sulung yang tak ada nama then tahun lepas, Cutie & Fruity. Cutie dah rip sebab kna demam virus T_T. Nasib baik Fruity survive bila bawa g vaterinar baru tau rupanya kucing kena vaksin. huhuh noob.

Tapi kali ni bukan 2, 3 tapi EMPATTT... Sangat banyak... At first macam, banyaknya. Nak buat apa lah dengan diorang ni. Masak lemak cili padi best ke? Tapi mereka sangat-sangat kiuuut~ Biasalah orang cakap baby memang ada aura. :P








Setuju tak???

I already named them tanpa bantuan Tasha. Perkenalkan Panda & the Carrots. Yeah~


Tapi apa yang curious, the Carrots logiklah warna oren macam Fruity kat bawah ni sebab bapak diorang sama kan.


Tapi panda tu, logik ek dapat warna cam tu? Dahlah paws dia warna hitam. Rare

Carrot 1

Carrot 1 & panda at the back



Carrot 1 & Panda


Carrot 2 & Carrot 3 yang nak masuk celah kerusi.

Yeah, betul, terpaksa namakan diorang carrot sebab confuse tak dapat beza antara diorang. Hahaha.. Tapi nanti kena bagi nama lain2 kot nak tulis dalam kad kesihatan supaya Vet pun tak confuse sama nanti~

Tak sabar nak balik kampung!!!



It's Friday, Friday
Gotta get down on Friday
Everybody's lookin' forward to the weekend,
Fun, fun, fun, fun
Lookin' forward to the weekend 

12 comments:

  1. panda n carrotsss[3 S sebab ada 3 ekor] hehe!comel sangat.sangat COMEL.tido siap pelok mak dia.alololo~ ^_^ hanis balik kampung?NAK IKOT!! ;)

    ReplyDelete
  2. owh cutieeee~

    kat rumah wani pon ada lg 5 baby yg belum diberi nama, banyak sangat dah penin nk bg nama apa, hihi

    peluk cium dr wani untuk carrots n panda, semoga membesar dengan sihat dan comel ^__^

    ReplyDelete
  3. @♥ nana i am ♥

    tiutt... sgt22..kn

    carrot 1 hugs badan mummy,
    carrot 2 hugs kaki mummy,
    carrot 3, mummy hug kaki dia.hehehe~

    Nana, serious ke nk ikut blk kg? jom la lepas ofis berlepas. :D

    ReplyDelete
  4. @Wani

    uwaah~ 5 lg bykkk.. boleh buat boyband. heheh~

    ReplyDelete
  5. yang mana satu kucing syafik

    ReplyDelete
  6. @CyberPunk

    yg besar tu; FRUITY nama dalam kad kesihatan tapi kat rumah panggil koghoh.

    ReplyDelete
  7. macam mane hanis nak kenal carrot 1,2,3 ;) nana tengok same je 3,3 ni.

    nana teringin nak try makan ikan patin temerloh.orang purun janji nak bawak tapi sampai harini tak bawak bawak.huhu
    eh tapi kalau dapat ikan patin maran pon oke gak kot :P

    ReplyDelete
  8. @♥ nana i am ♥

    hehehe~ mmg xknal. assume je mane2..

    alaa..ciannye..dah org purun pun mkn patin jarang2 mmgla susah nk bawak patin utk nana.hehe~ patin maran? sama je ngn patin purun sbb amik dr sg pahang gak. ekekek~

    ReplyDelete
  9. Panggil kucing Carrot 1, 2, 3 mmg x patut la.
    da mcm rekrut dlm askar je. huhu~

    Partying partying
    Yeah!
    Partying partying
    Yeah!

    Fun fun fun fun fun~

    ReplyDelete
  10. @meen

    A'aa kn. cam kesian plak. kalau panggil carrot a, carrot b, carrot c, ok sket kot kn. ekekek~

    Yesterday was Thursday, Thursday
    Today is Friday, Friday
    We-we-we so excited
    We so excited
    We gonna have a ball today

    ReplyDelete
  11. so now there are 3 carrots in d house.
    goreng belacan pun sodapppp hahaha~

    seyesly kiutttt~

    ReplyDelete
  12. @SuRayA^i.

    hahaha~ ingat carrot sedap wat curry. :P

    ReplyDelete