Thursday, 15 September 2011

My 3rd Nuffnang Cheque~ Yeay!

Alhamdulillah dimurahkan rezeki & dipanjangkan umur untuk merasai nikmat yang Allah beri. Untuk kali ke-3, aku cash-out Nuffnang. Walaupun tak seberapa tapi boleh la sedikit sebanyak nak menampung pergi ke... Haaa... Takleh gitau lagi. :P



 Aih, terasa segan pulak cash-out Nuffnang nih. Update blog dah la sendu-sendu jer.



 Walau bagaimana pun, terima kasih kepada yang sudi menjenguk blog nih. Ya, aku tahu yang selalu datang ialah orang yang search dekat google. Huhuh~







Di kesempatan ini daku nak ucap

*SELAMAT HARI RAYA* 





*SELAMAT HARI 1MALAYSIA* 



& *HAPPY HOLIDAY~*

11 comments:

  1. kekeke..nampak sho-chan kt blakang...

    ReplyDelete
  2. @Sachou

    tahniah~ mata anda setaraf dengan Hawk of Manhattan. ekekeke~

    ReplyDelete
  3. kah3..hawk of manhattan...patut mcm familiar..

    ReplyDelete
  4. @Sachou

    ini je la harapan kte pengganti pengubat rindu pill bug nnt. huhuh~

    ReplyDelete
  5. wuuuu~~~ pill bug...Y_Y

    pandai die carik bdk tu jd pitaro..senyum same..ekekeke kawaii~~

    ReplyDelete
  6. @Sachou

    a'aa.nmpk 12 batang gigi. ciri2 senyuman miss universe tu~

    ReplyDelete
  7. seronoknyaaaa~ rezeki orang nak kawin agaknya ni ^_^ haaa nak pegi mana pulak lepasni hanis?NAK IKOTTTTTTTT ;)

    ReplyDelete
  8. rezeki tu lebey mulia apabila dikongsi... huhu.
    camne dgn travelog umrah. kata nk wat tym bulan ramadan konon~ huh!

    ReplyDelete
  9. @♥ nana i am ♥

    alamak~ amin kn aje la~ ^_^

    alaa..da blk da la.huhuh~

    ReplyDelete
  10. @meen

    yabai, kena marah dgn dr meen~ T_T

    ReplyDelete
  11. syiokkk nye ^-^ dapat extra 'pocket money'

    ada tips???

    visit my blog too --> kernakitaadalah7.blogspot.com

    huhiheeee~

    ReplyDelete