Thursday, 29 March 2012

Mendaki 3.0

Semalam daku mendaki tangga apartmentku setinggi 11 tingkat sebab lama dah tak excersize since lemak pon dah terkumpul di bahagian yang boleh menambahkan lagi kehodohan. Boleh tahan lelah dan semput atau dalam erti kata lain pancit.

Bermula semalam ayah mendaki Gunung Kinabalu buat kali ke 3. Di usia mencecah 58 tahun ni, GAMBATE OTOUSAN!

2 comments:

  1. 11 tingkat?? hebat2 ;P if i wanna try this at home, sy kena naik tun tangga 22kali?...challenge accepted XD

    nanti kalu owk plk yg nak gi daki gunung ajok la sy. secara rasminya kawe dh jadik penganggur terhormat sejak isnin lepas.

    ps. Cikgu Yahya gambatte!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heh~ Nice la Alia. Lately rasa sunyi sebab Huda dah kerja kat Pahang. Ada member yang selalu lepak kat rumah ni, Oyenk pon dah pindah Kerteh. & maybe aneki pun nak transfer Seremban. /Me rasa sangat sunyi!!!! Rupa-rupanya ada hikmah ; Alia dah ada kat KL!!! Yeay~

      Delete