Wednesday, 27 August 2014

Official Photobook 2.0 - Seoul 2014 Released!

Yeay~
Dah dapat official photobook untuk backpacking dengan BFF March 2014 lepas. Official sangat. Bajet idol nak kena ada photobook. zzzzz
Tapi best!

Keseluruhannya puas hati cuma cover dia menyesal tak beli hardcover. Softcover ni macam buku teks je.

Yang ni aku beli Option 2 : 11" x 8" Medium Potrait Softcover. 40 pages. Harga Promo RM38.
Harga sebenar RM128. Tak termasuk postage RM8.






Ni a few pages daripada 40 muka surat penuh selfie. zzzz

Sorry tangkap gmbar photobook guna hp dlm gelap. Lepas tu edit bg cerah. So, pixel pecah2.

Korang yang banyak gambar please buat photbook macam ni. Best sangat tengok balik gambar-gambar lama... Yelah sekarangkan semua kamera digital, kalau dulu guna filem, memang akan cuci & letak dalam album. Sekarang semua digital, paling2 pun upload insta & FB. Tapi tak feeling tengok semula macam tengok dalam album kan...

So sila beli photobook ni dekat Groupon. Paling murah RM10je!
Klik LINK INI untuk beli!

Lepas ni mungkin boleh buat kalendar. Haaa... Kalah jonis. :P


p/s : Insya Allah nak buat lagi travelog Seoul 2.0. Kali ni lebih ok sebab semua study sendiri tanpa guide.

3 comments:

  1. Hanis..teringin nak buat photobook camni gak. Memories in Japan gituw kekdahnye. Tp gambar byk snap pakai iPhone je. Takut nnt pecah2 lak. Sobs!

    P/s: jom kite update blog semula. Buat ala2 travelog gitu :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Safwa! Aku baru je baca blog ko semalam... Tetiba byk updates. Hehehe.. Tp mmg comel la mama&daddy mmg maintain je. Emil yg membesar dgn sihat. lol

      Tu la... Insya Allah baca blog ko lepas ni semangat sikit nak hupdate. Ececece

      Gmbar ipon pon boleh buat photobook. Alang gmbar samsung S2 aku ni pun haa boleh. Ekekeke~

      Delete
  2. terbaiklah ! pakai groupon tu eh? lama tak nak siap?

    ReplyDelete